Våra Menyer

Vi levererar mat i Karlskoga med omnejd till stora och små sällskap. Vare sig ni önskar vällagad husmanskost eller kalasmat så kan ni vända er till oss.

 

Alla priser inkluderar 12% moms

 

Menyförslag och beställningar

Vi reserverar oss för eventuella pris- eller sortimentsändringar. Beställ i så god tid som möjligt, senast 3 arbetsdagar före önskad leverans. Skulle ni vara sent ute försöker vi naturligtvis hjälpa er i den mån vi kan, men menyer och utbud kan bli något begränsat/förändrat.

När ni vill beställa eller har frågor rörande menyer eller annat, ring då på:
tel. 0586-85469, eller skicka epost till stefan@parltuppen.com. Vi kan även komma till Er, ring gärna för att boka en tid.

 

Minimiantal

Minsta beställning är 15 portioner.

 

Allergier
Glöm inte att ange om du eller dina gäster är allergiska mot något speciellt livsmedel eller har andra preferenser.

Leverans

Vi levererar alla dagar i veckan mot fraktavgift. Beroende på avstånd, tidpunkt och beställningens storlek kan priset för frakten variera. Be oss gärna om prisuppgift i förväg för din specifika beställning. Det går också att själv hämta beställda.

 

Skador och förkommet gods

Om något saknas eller om gods är trasigt så debiterar vi detta (till återskaffningspris) på fakturan. Det är därför viktigt att ni har plockat ihop allt i våra backar så att allt är klart när vi hämtar returerna. Återfinner ni saknat gods kan ni återlämna detta i efterhand, då dras avgiften naturligtvis av.

 

Betalningsvilkor

Betalning 10 dagar netto efter kreditprövning. I annat fall gäller kontant betalning. Vid större evenemang kan andra betalningsvilkor gälla, detta framgår då av ramavtal, offert eller orderbekräftelse.