Information 


Menyförslag och beställningar


Vi reserverar oss för eventuella pris- eller sortimentsändringar. Beställ i så god tid som möjligt, senast 3 arbetsdagar före önskad leverans. Skulle ni vara sent ute försöker vi naturligtvis hjälpa er i den mån vi kan, men menyer och utbud kan bli något begränsat/förändrat. När ni vill beställa eller har frågor rörande menyer eller annat, ring då på tel. 0586-85469, eller skicka epost till stefan@parltuppen.com. Vi kan även komma till Er, ring gärna för att boka en tid.

 

 

Minimiantal

Om inget annat framgår av meny, offert eller orderbekräftelse gäller följande: Minsta beställning är 15 portioner.

 

 

Leverans

 

Om inget annat framgår av meny, offert eller orderbekräftelse gäller följande: Vi leverar alla dagar i veckan mot fraktavgift. Beroende på avstånd, tidpunkt och beställningens storlek kan priset för frakten variera. Be oss gärna om prisuppgift i förväg för din specifika beställning. Det går också att själv hämta det beställda.

 

 

Skador och förkommet gods

 

Om något saknas eller om gods är trasigt så debiterar vi detta (till återskaffningspris) på fakturan. Det är därför viktigt att ni har plockat ihop allt i våra backar så att allt är klart när vi hämtar returerna. Återfinner ni saknat gods kan ni återlämna detta i efterhand, då dras avgiften naturligtvis av.

 

 

Betalningsvilkor

 

Betalning 10 dagar netto efter kreditprövning. I annat fall gäller kontant betalning. Vid större evenemang kan andra betalningsvilkor gälla, detta framgår då av ramavtal, offert eller orderbekräftelse.